top of page
Vyhledat

Novinky z festivalové sezóny

Aktualizováno: 2. 5. 2020

Festivalová sezóna se pomalu blíží.... jako každý rok se zúčastním pár krásných festivalů, kde mě uvidíte jak vystupovat, tak se zúčastnit workshopu s kruhy.


EDIT 2.5.2020 : Díky situaci, která nyní probíhá se zřejmě většina festivalů posune buď na podzim, nebo až na příští rok. Držím palce všem festivalům!


- Tribal Gathering 2020

Toto bude pro mě velmi vyjímečný festiválek v srdci nádherné přírody Česko-Polských hranic. Pro mě velmi speciální příležitost - jelikož se festival odehrává ve vedlejší vesnici, v nádherném kostele, ze kterého je vybudován alternativní prostor přesně pro takové příležitosti.


- Žonglobalizace 2020

Stejně jako minulý rok mě najdete na festivalu v Plzni. Můžete se těšit jak na workshop, tak zcela nové vystoupení.


- film festival Finále 2020

Byla jsem vybrána mezi mnoha buskery, abych se mohla účastnit jako doplňkový program k filmovému festivalu. Už se nemůžu dočkat! Znovu v Plzni.


- S-Fest Sirákov


- Art camp Vimperk 2020

Stejně jako minulý rok, další příležitost potkat mě na jihu Čech. Zajímavý festival, který kombinuje středověk a žonglování. To musíte vidět. :)


- SWHoop convention (UK)

Byla jsem pozvána skvělou Emmou Kennou - alias HoopingMad, abych učila na jednom z nejvyhlášenějších hoop festivalu/konvenci v Anglii. Budu učit po boku těch největších masterů z celého světa. Nemůžu uvěřit, že je to pravda!


...... Toto jsou TOP akce, na kterých mě uvidíte tento rok. Všichni doufáme, že se akce - ať již v jakémkoliv formátu - uskuteční.





25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page